Najino raziskovanje


NAROČILA IN INFORMACIJE
info@alphanatur.com

Zakaj izbrati hidroliziran kolagen?

Preverite dejstva, zakaj je hidroliziran kolagen najboljša izbira.


Z leti izgubljamo mladostni videz, ker naše telo izgublja sposobnost tvorjenja lastnega kolagena. Vsaj delno lahko kolagen, ki se z leti izgublja, nadomestimo.

Marsikdo njegove vloge v telesu ne zna pojasniti, čeprav smo že vsi slišali, da je v lepotni industriji povzročil pravi bum. Najbolj preprosto, bi lahko kolagen označili za snov, brez katere ne moremo delovati. Predstavlja namreč 30% vseh telesnih beljakovin in je hkrati razlog za sijočo kožo, zdrave kosti in prožne sklepe.

Ko se odločimo, da bomo v naše telo vnesli primanjkljaj kolagen, se seveda želimo odločiti za najboljšega. Hidroliziran kolagen je najboljša izbira, zato ga vsebuje tudi Alphanatur kolagen.
 
Hidroliza je encimski postopkek, pri katerem se kolagen razgradi na manjše delce. Razlog razgradnje je pridobivanje manjših delcev, ki jih imenujemo kolagenski peptidi, te pa telo lažje absorbira, ker se v prebavnem traktu razgradijo na aminokisline. Tako prehajajo iz črevesja v kri praktično nepoškodovani. Drobne kolagenske molekule potujejo po krvnem obtoku in se naložijo tam, kjer jih telo najbolj potrebuje.

Kolagen je prisoten v številnih jedeh, vendar ga telo ne more v celoti izkoristiti, saj so njegove molekule prevelike. Kar nekaj se ga izgubi med prebavo, medtem ko je absorpcija hidroliziranega kolagena v primerjavi s hrano, tudi do 5x višja. Tako telo izkoristi ves potencial kolagena in njegov učinek na telo je optimalen.

Vnos kolagena pomaga obnavljati poškodovana kolagenska vlakna, ter spodbudi telo, da tvori več lastnega kolagena. Vaša koža bo bolj napeta, lasem se bo vrnil sijaj, nohti bodo trši in sklepi gibljivejši. Prav tako hidroliziran kolagen odlično zadržuje vlago v koži.

 
Deli:
Izdelava: MMstudio
zapri Na spletnih straneh Alphanatur.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.