Spoznaj snovalki zgodbe


NAROČILA IN INFORMACIJE
info@alphanatur.com

Kako se je začelo


Iskanje podpornih hranil, ki bi telesu nudila podporo in zdrav videv, je izviralo iz najinih življenj, ki sta si pravo nasprotje, a hkrati obe stremita k istemu cilju. Postati in ostati vitalen. Želeli sva ustvarili svojo blagovno znamko. Želeli sva, da je Alphanatur sinonim za zdravo spopadanje z življenjskimi izzivi vsakdana.

Redno preizkušava zdrave recepte in v svoj jedilnik uvrščava raznovrstna živila, zdaj vsa vanj vključili še najina Alphanatur prehranska dopolnila. Radi bi te vključili v najino odkrivanje zdravega načina življenja, saj je ta ključnega pomena za uspeh, zdravje in lepoto.

Spoznaj naju


Bilo je na prvi srednješolski dan, novo obdobje, novi obrazi. Ko zagledaš tujca in se niti ne zavedaš kako hitro lahko postane tvoj prijatelj. Ko se mimogrede ustvari kemija in se najdeta sorodni duši.

Skupaj sva preživljali tako smeh kot solze, ustvarili veliko nepozabnih spominov in se na življenjski poti soočali z različnimi odločitvami.

Tina je izbrala družinsko življenje in se posvetila skrbi za otroke in dom. Kar je zahtevalo energijo, čas in kar nekaj odrekanja. Z leti se je izobraževala in spoznavala pomen vrtičkanja, kako si pripravimo ozimnico ter kako pomebno je sobivati z naravo in pridobiti najbolje od nje. Njeno glavno vodilo je zdravo prehranjevanje ter skrb za družino in zase.

Dominika se je posvetila karieri in se zakopala v delo, dokler ji življenje ni dalo močne zaušnice. Ko padeš na dno, potrebuješ veliko moči in volje, da se odločiš in se začneš sestavljati... Vse to pa zahteva veliko časa in raziskovanja. Spremenila si je življenje, preizkusila različne tehnike (akupunktura, TKM, Shiatsu, meditacija, refleksoterpija, joga, šport, Sakralna terapija, Bownova terapija, Bioresonanca, Bioenergetik, RTT, različne terapije...) in s časom človek ugotovi kaj deluje in kako si lahko pomaga. Če jo danes vprašate, skorajda ni tehnike, ki je še ni preizkusila.

Vodil naju je rek "V znanju je moč", zato sva se izobraževali in raziskovali. Na poti pa sva tudi sami marsikaj izkusili in preizkusili. Zato veva, da se vse začne pri nas samih. Telo nam daje signale, da se z njim nekaj dogaja, potrebno jih je samo prepoznati in mu povrniti moč in sijaj.
 


 

Najina vizijaZ najinimi izdelki in objavami za zdrav življenjski slog, želiva ljudem približati zdrave navade. Verjameva, da se zdravje prične v nas samih in če pravilno poskrbimo za svoje telo, nam bo le to vračalo svojo hvaležnost z lepoto in zdravjem. Navsezadnje, naše telo je eno samo in potrebno ga je čuvati in negovati. Naša lepota izvira iz naše notranjosti, tako fizične kot duhovne. Pomembno je ohranjati balans med obema.

Na najini poti naletiva na osebe, ki lahko tudi tebi pomagajo do boljše kvalitete življenja, zato misliva, da si zaslužijo izpostavitev.
 
 


 

Sanja, Jyotish svetovalka


Sanja je Jyotish svetovalka, učiteljica joge in predvsem strastna raziskovalka življenja. Svoje izkušnje, znanje, spoznanja o življenju želi deliti s svetom in po svojih najboljših močeh vanj vnašati več luči, tako kot jo je svetloba Jyotisha vnesla v njeno življenje.
 
 


 

Sledi nama na Instagramu


#alphanatur_com
 
 

Kontaktirajte nas


 

Pošlji

Izdelava: MMstudio
zapri Na spletnih straneh Alphanatur.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.