Spoznaj snovalki zgodbe


NAROČILA IN INFORMACIJE
info@alphanatur.com

Kako se je začelo


Ko uzreš v ogledalu prve gubice in utrujeno kožo, in ko to opazi še tvoja prijateljica, je čas za akcijo. Le kdo je lahko boljši partner v iskanju rešitve, kot prijateljica, ki jo poznaš že več kot 20 let?

Iskanje kombinacije, ki bi telesu nudila podporo in hkrati ohranjala njegov mladosten videz, je izviralo iz najinih življenj, ki sta si pravo nasprotje, a hkrati obe stremita k istemu cilju. Postati in ostati vitalen. Preiskali sva različne recepture in kombinacije prehranskih dopolnil na tržišču ter na koncu našli tisto, ki nama ustreza. Ustvarili sva blagovno znamko Alphanatur, katere sinonim je predvsem zdravo spopadanje z našimi leti. Alphanatur kolagen je popolna kombinacija hranil, ki jo želiva ponuditi tudi TEBI.

Sama kombinacija hranil je plod dolgoletnih raziskav in je podprta s klinično študijo, ki se osredotoča na peptide morskega kolagena Naticol®, ki so uporabljeni v najinem tekočem kolagenu Alphanatur. Dopolnilo se polni v manjšem, kontroliranem slovenskem obratu, kar nama zagotavlja krajši rok dobave, vpogled in zaupanje v sam proces polnenja in pa podporo slovenskemu podjetništvu.

Redno preizkušava zdrave recepte in v svoj jedilnik uvrščava raznovrstna živila, zdaj vsa vanj vključili še najin Alphanatur kolagen. Na podlagi tega sva se podali na pot podjetništva v teh negotovih časih, saj če imaš ob sebi pravega prijatelja in produkt v katerega zaupaš, je vse mogoče. Radi bi te vključili v najino odkrivanje zdravega načina življenja, saj je ta ključnega pomena za uspeh, zdravje in lepoto.

Spoznaj naju


Bilo je na prvi srednješolski dan, novo obdobje, novi obrazi. Ko zagledaš tujca in se niti ne zavedaš kako hitro lahko postane tvoj prijatelj. Ko se mimogrede ustvari kemija in se najdeta sorodni duši.

Skupaj sva preživljali tako smeh kot solze, ustvarili veliko nepozabnih spominov in se na življenjski poti soočali z različnimi odločitvami.

Tina je izbrala družinsko življenje in se posvetila skrbi za otroke in dom. Kar je zahtevalo energijo, čas in kar nekaj odrekanja. Z leti se je izobraževala in spoznavala pomen vrtičkanja, kako si pripravimo ozimnico ter kako pomebno je sobivati z naravo in pridobiti najbolje od nje. Njeno glavno vodilo je zdravo prehanjevanje ter skrb za družino in zase.

Dominika se je posvetila karieri in se zakopala v delo, dokler ji življenje ni dalo močne zaušnice. Ko padeš na dno, potrebuješ veliko moči in volje, da se odločiš in se začneš sestavljati... Vse to pa zahteva veliko časa in raziskovanja. Spremenila si je življenje, preizkusila različne tehnike (akupunktura, TKM, Shiatsu, meditacija, refleksoterpija, joga, šport, Sakralna terapija, Bownova terapija, Bioresonanca, Bioenergetik, RTT, različne terapije...) in s časom človek ugotovi kaj deluje in kako si lahko pomaga. Če jo danes vprašate, skorajda ni tehnike, ki je še ni preizkusila.

Vodil naju je rek "V znanju je moč", zato sva se izobraževali in raziskovali. Na poti pa sva tudi sami marsikaj izkusili in preizkusili. Zato veva, da se vse začne pri nas samih. Telo nam daje signale, da se z njim nekaj dogaja, potrebno jih je samo prepoznati in mu povrniti moč in sijaj.
 


 

Najina vizija


Tako ženskam kot moškim, po 25. letu začne upadati raven kolagena in koža se počasi začne starati. Vsem, ki želijo ohraniti zdrav videz, sva želeli ponuditi možnost, da nekaj naredijo zase. Poleg uravnotežene prehrane in zdravih življenjskih navad, je za telo ključnega pomena tudi zadosten vnos hranil, ki jih naše telo potrebuje.

Z najinim izdelkom in objavami za zdrav življenjski slog, želiva ljudem približati zdrave navade. Verjameva, da se zdravje prične v nas samih in če pravilno poskrbimo za svoje telo, nam bo le to vračalo svojo hvaležnost z lepoto in zdravjem. Navsezadnje, naše telo je eno samo in potrebno ga je čuvati in negovati. Naša lepota izvira iz naše notranjosti, tako fizične kot duhovne. Pomembno je ohranjati balans med obema.

 
 


 


 

Sledi nama na Instagramu


#alphanatur_com
 
 

Kontaktirajte nas


 

Pošlji

Alphanatur kolagen 10.000 / 500ml
1x 34,90 €
Izdelava: MMstudio
zapri Na spletnih straneh Alphanatur.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.