Najino raziskovanje


NAROČILA IN INFORMACIJE
info@alphanatur.com

NePovezani - namig za branje

Kako bi se kot družba odzvali na izpad interneta? Smo še lahko človek človeku ali smo preveč zapluli v individualizem?

Zgodba o svobodi, kot je podnaslov romana, nas prisili v razmišljanje ali smo dejansko svobodni? Smo kljub temu, da imamo vse dobrine tako rekoč na pladnju, dejansko srečni in svobodni? Se lahko spontano odločimo kaj in kdaj bomo počeli? Imamo čas za klepet s kolegom, prijateljem, ki ga naključno srečamo v trgovini? Pa si te svobode sploh želimo?

Ali je to, da imamo zapolnjene urnike, samo izgovor, da si ne vzamemo časa drug za drugega? Da več ne razmišljamo, pomnimo, ker imamo vse informacija na dosegu kadarkoli, samo da odpremo brskalnik? Da smo pozabili na svoje hobije in veselja, ker stalno spremljamo življenja drugih na družbenih omrežjih?

Kako globoko smo odvisni od tehnologije in interneta? Še znamo presoditi kaj je zdrava meja uporabe? Ali ta uporaba vpliva na naše vedenje, na kvaliteto časa, ki ga preživimo z družino prijatelji in na koncu tudi sami s saboj? Se še znamo ustaviti in preprosto uživati v življenju?

Če vas vsa ta vprašanja silijo v razmišljanje, v odkrit pogovor s samim seboj, je knjiga NePovezani idealna izbira za branje.

Obiščite knjižnico ali pa knjigo poiščite na https://www.primus.si/nepovezani

Ne bo vam žal. :)
Deli:
Izdelava: MMstudio
zapri Na spletnih straneh Alphanatur.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.