Najino raziskovanje


NAROČILA IN INFORMACIJE
info@alphanatur.com

Jarina

Zadruga Jarina povezuje ljudi, ki želijo vedeti, kaj jedo, z lokalnimi proizvajalci hrane. S svežo, zdravo in lokalno pridelano hrano oskrbuje vrtce, osnovne in srednje šole, domove za starejše občane ter druge organizacije.

Posebno pozornost namenjajo skupinam izdelkov, ki ohranjajo pomembno dediščino podeželja,  sodelujejo pri razvoju rokodelstva, spodbujajo nastajanje lokalnih tržnic, vzpostavljajo premične tržnice in omogočajo najem stojnic lokalnim ponudnikom.

Spodbujajo k odgovorni pridelavi, ponudbi in nakupom. Pridelovalci, ki se vključujejo v Zadrugo Jarina, lahko svoje pridelke in izdelke ponudijo blizu – v lokalnem okolju.  Z izbiro živil iz ponudbe Zadruge Jarina odjemalci prispevajo k ohranjanju pridelave v bližini, v lastnem okolju, kjer lahko spoznavajo tudi načine pridelave in se na lastne oči prepričajo o kakovosti živil, ki jih kupujejo.
S partnerskim delovanjem z Zadrugo Jarina vsi vpleteni skrbijo za to, da bo tradicija, dopolnjena z inovativnimi pristopi, dočakala tudi nove generacije. Ohranjajo kulturo podeželja v lokalnem okolju.

Njihova trgovinica z  lokalnimi dobrotami se nahaja v bližini Domžal, na Ulici 7. avgusta 9. Če vas pot zanese v bližino pa le pokukajte na njihove police.

https://www.facebook.com/zadruga.jarina
http://www.jarina.si/ 
Deli:
Izdelava: MMstudio
zapri Na spletnih straneh Alphanatur.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.