Najino raziskovanje


NAROČILA IN INFORMACIJE
info@alphanatur.com

Mira, Grkinja po srcu

Zgodba, ki se piše kot prava romanca, ker je Mira imela pogum in sledila svojemu srcu.

Velenjčanka Mira je med študijem na Biotehniški fakulteti, preko spleta, spoznala simpatičnega Grka, ki je v njej zbudil ljubezen. Tako do njega, kot do Grčije, tako da se je po študiju preselila v sončno deželo in se tam poročila, zaposlila in ustvarila družino.
 

Po nekaj letih sta se odločila, da se preselita v Slovenijo, s seboj pa sta prinesla del mediterana, ki ga želita deliti z nami. Na noge sta postavila svoje podjetje, da nam lahko ponudita odlične olive in oljčno olje.

Strast do vsakodnevnega odkrivanja novih možnosti in njena otroka, Miro ženeta naprej in ji  pomagata, da vsak dan maksimalno izkoristi.
Obožuje grško hrano, ki vključuje veliko zelenjave in oljčno olje. Kot jutranje rutine pa ne izpusti kozarca tople vode, v katero iztisne polovico limone. Drugih rutin pravi da nima, ima pa cilj, ki ga trenutno zaradi obveznosti ne more in ne more doseči, to je vsakodnevna hoja.
 
Je pozitivna, nasmejana in energična ženska, tako na osebni kot poslovni poti pa jo navdušuje pozitivna energija, ki jo oddajajo ljudje okoli nje. Takoj začuti kdo ima dobro in  kdo slabo energijo in to ima nanjo izredno velik vpliv.

V prihodnosti se vidi nekje ob morju, kjer ima lasten vrt in prideluje svojo zelenjavo. Prebira knjige, hodi in meditira.

Ceni vrednote kot so samostojnost, perspektivnost, ustvarjalnost in empatičnost - ter v skladu z njimi tudi živi.

Ker se Mira in njen mož trudita, da ljudje prepoznajo njihove proizvode širom Slovenije, sta trenutno polno zaposlena tudi čez vikende, saj svojo prepoznavnost širita na tržnicah v različnih krajih.
Zato si trenutno odklopa kot takega, pravi, ne vzame, sploh v zimskih časih ne, poleti pa si ga privošči malo več. Takrat si ˝nafila˝baterije, da držijo čez zimo :) Njen sanjski odklop pa si predstavlja nekje na veliki zelenici, kjer pihlja prijeten topel veter.

V stik z njo lahko stopite:
Deli:
Izdelava: MMstudio
zapri Na spletnih straneh Alphanatur.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.