NAROČILA IN INFORMACIJE
info@alphanatur.com

Jyotish svetovanje – splošna vedska analiza


Svetovanje zajema izris rojstne karte, njeno interpretacijo in svetovanje, ki lahko traja od 2 - 3 ure (odvisno od zastavljenih vprašanj udeleženca). Interpretacija rojstne karte zajema:
  • opis postavitve planetov na nebu v trenutku rojstva, njihov vpliv na vedenje posameznika in njegovo delovanje v življenju,
  • oris obdobij, ki jih oseba živi,
  • izris Sadhe Satijev (Saturnovih obhodov) in opozorila ob Saturnovih tranzitih,
  • pregled posameznih področij življenja in usmeritve, kako naprej, da bodo odločitve čimbolj modre in da bo osebo življenje v njenem delovanju podpiralo.
  • Izdelek je na zalogi
119,00€ 109,99€
Brezplačna dostava pri nakupu nad 40 EUR.
-+
Payments


Dodatna svetovanja:*

Sadhe Sati - podrobnejša analiza

Podrobnejša analiza obdobja, ki ga oseba živi

Podrobnejša analiza posameznega področja življenja


Zaželeno in smiselno je, da svetovanje poteka v živo, saj pogovor na štiri oči omogoča pristen stik in izmenjavo energije in doživljanj na drugačen način, kot to ponuja sodobna tehnika, preko katere se veliko informacij lahko izgubi. Na koncu svetovanja dobi oseba tudi pisno gradivo, ki je prilagojeno njej, da se po njem lažje orientirala tudi v bodoče.Če oseba ne želi ali ne more prisostvovati svetovanju v živo, se lahko pogovor izvede preko Zooma, pisno gradivo pa oseba naknadno dobi po pošti.

*Opomba: smiselno je, da se oseba najprej udeleži splošne vedske analize, na kateri spozna svojo zgodbo v celoti, šele nato se je smiselno lotiti detajlnih pogledov v rojstno karto. 

Zakaj Jyotish?


Človek se večkrat znajde pred vprašanjem smisla življenja. Lahko ima vse, a se počuti praznega. Lahko je nesrečen, ker mu določena področja v življenju predstavljajo na videz nerešljive izzive, in se sprašuje, kako naprej, in zakaj se vse dogaja prav njemu. Lahko je samo radoveden in si želi pogledati svoje življenje z druge perspektive, ki mu omogoča širšo sliko.

Davno v preteklosti so modri ljudje, imenovani Vedski Rišiji, razumeli, da sta vesolje in človek neločljivo povezana in da vesolje pozna vse odgovore, ki si jih človek v življenju zastavlja.

Postavitve na nebu stkejo našo življenjsko zgodbo in vplivajo na naše vzorce delovanj in razmišljanj. A nismo zgolj nemočne žrtve lastne usode, nasprotno, imamo veliko moč, da odločamo o tem, kako bo pobarvana naša življenjska slika, čeprav so okvirji zanjo že določeni. Naša svobodna volja nam omogoča, da si v iste okvirje lahko narišemo raj ali pekel, a izbira postane zares naša šele, ko se je resnično zavemo.
 
 

Jyotish osvetli kaj počnemo in zakaj to počnemo.


Pomaga nam, da si v temnem skladišču, v katerem se neprestano zaletavamo v ovire, prižgemo luč. In potem je pot izbir veliko lažja, saj svoje delovanje razumemo in si lahko pobarvamo sliko na način, kot to sami želimo, in ne kot to ves čas nezavedno počnemo na osnovi pogojenih podzavestnih vzorcev.Jyotish ni napovedovanje prihodnosti


Strahovi, da boste na svetovanju izvedeli, kaj neprijetnega kar vas lahko čaka v prihodnosti, so odveč. Jyotish ni napovedanje prihodnosti, saj ima človek svobodno voljo in z njo možnost izbire svojih odločitev. Na svetovanju oseba spozna vzroke za svoja pretekla delovanja in z njimi lažje sprejme v sedanjosti nastale posledice. Osvetlitev situacij in vzorcev delovanj omogoča, da človek prevzame krmilo svojega življenja v svoje roke, in zavestno izbira svoje delovanje v prihodnosti, kar omogoči večjo predvidljivost življenja in prevsem manj dramatičnosti in posledic nepremišljenih izbir.

S svojimi odločitvami vedno sami izbiramo svojo usodo, a naše izbire so lahko zavestne ali nenavestne – svetloba Jotisha nam omogoči, da to počnemo zavestno. 
 
 

Jyotish osvetli našo zgodbo in nam pokaže poti, ki so za nas bolj modro izbrane in tako manj naporne. Daje nam usmeritve, da se morebitni ugrizi tigrov lahko prelevijo v pike komarjev. Omogoči nam, da spoznamo svojo preteklost, sprejmemo svojo sedanjost in izberemo svojo prihodnost. Ko razumemo, kaj počnemo, je življenje prijetna in lahkotna izkušnja samospoznavanja.
   

 

Jyotish je predvsem duhovno potovanje skozi pogled v ogledalo vesolja.


Celotno življenje je duhovno potovanje in prej ali slej se zavemo globljih ravni svojega telesa in obstoja. Pogled v ogledalo vesolja pušča brez besed, ko spoznamo dovršenost stvarstva in svoje vloge v njem. Svetloba Jyotisha (jyotiša) prebudi globlje nivoje sebe in omogoči, da se lažje razmemo in sprejmemo. Ko prevzamemo odgovornost za svoja ravnanja, se pot zavestnih izbir lahko začne. Življenje nam lahko ponudi dosti več kot zgolj preživetje v tem prostoru in času. Jyotish omogoči nekakšen »vklop na frekvenco vesolja« in ko smo z naravnimi ritmi in cikli v harmoniji, postanejo neravnovesja na različnih področjih naše zgodbe stvar preteklosti. Nova pot odkrivanj globljih zaznav in pomenov življenja in svojega poslanstva v njem se lahko začne...
 

Spoznaj Sanjo


Sem Sanja, Jyotish svetovalka, učiteljica joge in predvsem strastna raziskovalka življenja. Svoje izkušnje, znanje, spoznanja o življenju delim s svetom in po svojih najboljših močeh vanj vnašam več luči, tako kot jo je svetloba Jyotisha vnesla v moje življenje.
 
  
Izdelava: MMstudio
zapri Na spletnih straneh Alphanatur.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.