Najino raziskovanje


NAROČILA IN INFORMACIJE
info@alphanatur.com

Sanja, učiteljia joge, Jyotish svetovalka

Svoje izkušnje, znanje, spoznanja o življenju želi deliti s svetom in po svojih najboljših močeh vanj vnašati več luči, tako kot jo je svetloba Jyotisha vnesla v njeno življenje.

V življenju jo žene naprej njena poklicanost. V življenju se je znašla pred vprašanjem smisla, kot marsikdo izmed nas. Ko se je njen svet podrl, ga je začela graditi na novo. Odzvala se je notranjemu klicu in se posvetila tistemu, kar jo je v življenju izpolnjevalo in ji ponujalo odgovore na vsa vprašanja, po katerih je močno hrepenela. Sledila je poti joge, kasneje pa se je tem iskanjem pridružil še jyotish (indijska astrologija), ki je še dodatno osvetlil njeno pot. Oboje je združila v zgodbo, ki je ne imenuje poklic – zanjo je to pot poklicanosti, nekaj kar si želi početi do konca življenja. Ta pot je postala del nje, osmišlja ji življenje in vsem, ki pridemo v stik z njo pomaga, da prepoznamo kaj je naše poslanstvo oz naša zgodba.
 
Njen dan se začne z jutranjo meditacijo. Vstaja zgodaj in jutranja pot v tišino notranjosti ji vsak dan ponudi varno zavetje miru, s katerim začne dan. Potem se loti svojih dnevnih opravil in obveznosti. Veliko se izobražuje, bere, piše, pripravlja ure joge, ki jih vodi, preučuje rojstne karte in se pripravlja na svetovanja.

Narava dela ji dopušča dovolj časa tudi zase in za družino, saj si delo sama razporeja skozi dan. Vedno si vzame trenutke za naravo, ne glede na vreme. Neskončno rada zahaja v gozdove, ki jo polnijo z energijo, kadar jo delo z ljudmi preveč izčrpa. Samota je tisto s čimer si polni baterije. Tudi njeni večeri se vedno končajo z meditacijo. V mislih se sprehodi skozi dan in ga s hvaležnostjo v srcu zaključi preden zaspi.
 
Sanja je prepričana, da srečen človek izžareva srečo in ga zato sreča obdaja v podobi okoliščin in ljudi. Svet je naše ogledalo. Meni, da smo ženske v čutenju sebe mogoče malo v prednosti pred moškimi (a to ni pravilo), ker se lažje in hitreje povežemo s svojo notranjostjo in tako tudi bolje razumemo svoja čustva. Ko začnemo z delom na sebi, je pot do sreče odprta, in z njo potem »nalezemo« okolico.


Navdušujejo in navdihujejo jo srčnost, empatija, sočutje v ljudeh. Družbena zavest se počasi dviguje na višje ravni zavedanja in z njo ljudje postajamo vedno bolj odprti za novo dobo, v kateri bomo morali pozdraviti rane, ki smo jih kot družba prizadejali svetu. To odprtost in pripravljenost za nova razmišljanja sama dnevno srečuje v ljudeh, s katerimi se srečuje zasebno in na svoji poti poklicanosti. Hkrati pa je vsakič znova hvaležna, če lahko tudi sama kakorkoli prispeva k temu, da se odpre v človeku nov pogled na življenje in je z njim pripravljen postati boljša različica samega sebe.

Sanja se s prihodnostjo ne obremenjuje. Sprejema sedanjost, ta nam je dana, preteklost je zapakirana v spomine in prihodnost v upe in skrbi. Ni nujno, da nas čaka naslednji trenutek, zato skuša, kar se da zavedno in prisotno živeti sedanjega. V tem trenutku daje od sebe najbolje po svojih močeh in ostaja nenavezana na rezultate svojih dejanj – če ni pričakovanj, tudi ni razočaranj. Znanje jyotisha in redna dnevna prakse joge ji omogočata, da ohranja polje notranjega miru in lažje izbira svojo prihodnost.

Njene vrednote so vse povezane s tem, kar uči joga - z delovanjem v najvišje dobro sveta in sočloveka. V danem trenutku daje od sebe najbolje, kar lahko. In če je kdaj v dilemi, kako ravnati, se vpraša – kaj bi v tem trenutku storila Ljubezen? Ko enkrat živiš svojo poklicanost na tak način, kot jo ona, je živeti v skadu z vrednotami naravna in edina možna pot. "Bodi, kar učiš in uči, kar živiš. Na vseh nivojih - v mislih, besedah in dejanjih. Drugače nisi pristen in ti ljudje ne verjamejo in potem taka pot ni možna."

Po duši je Sanja samotar in »dan zase« je dan, ki si ga vzame za svojo samoto. Nekomu je »biti sam s seboj« lahko naporno, njej pa to daje življenjsko energijo. Odklop zanjo pomeni odklop od hrupa in informacij in čas za naravo, knjige na temo duhovne rasti, predvsem pa za veliko tišine. Nekdo bi mogoče izbral tak dan za zabavo, ona ga izbere za tišino. Nekdo bi izbral tisto, kar trenutno izpolni navzven, sama vedno izbere tisto, kar trajno izpolnjuje navznoter.


Njeno svetovanje je kot svetloba, osvetli ti pot, ko si na razpotju ali tavaš v temi.
Če bi si želeli biti deležni njene umirjene in pozitivne energije se naročite na nepozabno doživetje:

 
Deli:
Izdelava: MMstudio
zapri Na spletnih straneh Alphanatur.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.