Najino raziskovanje


NAROČILA IN INFORMACIJE
info@alphanatur.com

Zakaj je tekoči hidroliziran kolagen najboljši?

V poplavi prehranskih dopolnil je izbira prave formule, ki deluje, resničen izziv.

Po 25. letu se proizvodnja lastnega kolagena upočasni in s staranjem ga imamo vedno manj. Poleg staranja so tu še dejavniki kot so stres, kajenje, pretirano sončenje, pomanjkanje spanja, ki ravno tako negativno vplivajo na količino kolagena v našem telesu.
 
Če torej želimo ohraniti ali spodbuditi proizvodnjo kolagena v telesu, si lahko pomagamo s kvalitetnim nadomestilom. Najbolje je, da telo nahranimo od znotraj, torej ga zaužijemo peroralno.

Tekoči kolagen je "ready to use", torej prijazen za uporabnika, saj preprosto odmerimo predpisano količino in ga spijemo. Zaužijemo ga lahko samostojno, sploh če je tudi njegov okus dober, kar je bilo vodilo, da smo v Alphanatur kolagen dodali okus po jagodičevju. V tekočem kolagenu je razmerje sestavin premišljeno dozirano, tako da z enim odmerkom zaužijemo kombinacijo kolagena in hranil, ki naravno sintezo kolagena spodbujajo.

Zakaj pravimo, da je naš kolagen najmočnejši? Na tržišču najdemo različne koncentracije kolagena, trenutno je najmočnejša prav ta, ki v dnevnem odmerku vsebuje 10 000 mg kolagena. Alphanatur kolagen vsebuje kolagen iz dveh naravnih virov, ki skupaj predstavljata najmočnejši kolagen na tržišču.

Tretja lastnost, ki jo je potrebno izpostaviti pri Alphanatur prehranskem dopolnilu je ta, da je kolagen, ki ga vsebuje, pridobljen s postopkom hidrolize. S to metodo kolagen razbijejo na manjše delce, imenovane peptide. Peptidi ostanejo sestavljeni iz aminokislin, kar celicam v našemu telesu omogoča, da kolagen sestavijo nazaj in naložijo tam, kjer ga telo najbolj potrebuje. Telo hidroliziran kolagen lažje absorbira, saj so delci manjši in lažje prehajajo skozi črevesno steno v krvni obtok.

Dodajanje kolagena je učinkovit način za izboljšanje zdravja vaše kože in sklepov. Vse več ljudi se odloča za dodatke s kolagenom, predvsem zaradi enostavnega uživanja beljakovine, ki je zelo pomembna za naše telo. Ko se odločate za nakup in uporabo kolagena svetujemo, da izberete tekoči hidroliziran Alphanatur kolagen, ki je hkrati tudi najmočnejši.

 
Deli:
Izdelava: MMstudio
zapri Na spletnih straneh Alphanatur.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.