Najino raziskovanje


NAROČILA IN INFORMACIJE
info@alphanatur.com

Eva, stara duša v mladem telesu

Kljub mladosti ima dodelano vizijo kaj in kam želi s svojim življenjem. Če to ni navdih!

Eva zase pravi, da je stara duša, ki je na ta svet prišla izkušat življenje v trenutno 22 let starem telesu. Privlači jo narava in mir, ki ga v njej doživlja. Vse, kar ji je pomembno je vsaj na nek način povezano z naravo. Obožuje gore in gozdove, kamor najraje zahaja v družbi njenih 8 tac, ki pripadajo dvema Border Collie kosmatincema, ki jo ženeta naprej tudi takrat, ko pridejo težki trenutki. Poleg tega čuti težnjo in željo k čimvečji samooskrbi ter trajnosti. Ta aspekt življenja se ji zdi izredno pomemben, če želimo kot družba vsaj začeti korakati proti ustvarjanju drugačnega - boljšega sveta.
 
"In kako drugače naj bi človek ustvaril gibanje, kot s tem, da je sam s svojim načinom življenja zgled", pravi Eva.

Trudi se živeti po načelu "better an oops, than a what if". Prepričana je, da so izkušnje tiste, ki nas gradijo in iz katerih lahko rastemo. "Največkrat pa nam je žal, da nečesa nismo storili ali poskusili. Naj bo to tvoj opomnik, da večkrat rečeš JA, četudi te je strah", me k uresničitvi sanj spodbuja Eva.

Rutine, do potankosti splanirane stvari in natančno začrtane poti jo ubijajo in zatirajo njeno kreativnost.  Raje kot to izbere spontanost in igro. Rada se išče, spreminja, dela na svoji osebnosti rasti in tako išče svojo pot, ki ji je namenjena. Zdi se ji, da jo vsako leto zanima več stvari. "Kako hudiča naj se človek potem odloči za eno poslovno smer, ko pa je toliko stvari, ki bi si jih želela počet...," se vznemirjena sprašuje. 
 
Trenutno je dejavna na več področjih umetnosti in kinologije. Od malih nog je obiskovala slikarsko šolo Angels art, kjer je pridobila znanje, ki ga danes izkorišča za ustvarjanje njene vizije, ki je delo z naravnimi materiali in upodobitev lepot narave. Njene izdelke, ki so unikatno ročno delo, si lahko ogledate na IG profilu .

V prihodnosti se vidi, kot samostojna podjetnica z lastnim poslom, "easy" lajfom, umaknjena od mestnega vrveža. Z življenjem, ki mogoče na prvi pogled deluje skromno, no, mogoče na nek način tudi je, ampak ima v resnici neprecenljivo vrednost. Svojo hiško, sredi gozda, z vrtom in živalicami.

Strinja se, da lahko samo zares srečna ženska, srečo tudi deli. Je pa sreča odvisna od vsakega posameznika in zanjo lahko poskrbi samo vsak sam. Pravi, da je srečna lahko samo s skrbjo zase -  na vseh nivojih, kaj daje vase, kaj daje v svet in kako neguje svoj notranji mir. Za to je dovolj že pol ure na dan. Sprehod, meditacija, urejanje vrta. Jo pa v celoti zresetira celodnevni izlet v gore, tam misli čisto izklopi in samo JE.
Deli:
Izdelava: MMstudio
zapri Na spletnih straneh Alphanatur.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.