Najino raziskovanje


NAROČILA IN INFORMACIJE
info@alphanatur.com

Aja, energična ženska željna izzivov

Kot ambiciozna študentka je odšla na izmenjavo v Francijo, tam našla svojo srečo in si spletla gnezdo.

Aja je željna izzivov, navdušuje jo, da se okoli nje neprestano nekaj dogaja, tako službeno kot zasebno. Ima visoke ambicije, rada raziskuje in išče način, da se vedno kaj novega nauči. Zanima jo področje strateškega menedžmenta, kako sestavit ekipo, ki uspešno izpeljuje projekte. Sama sebe vedno znova potiska izven cone udobja, saj meni, da ji ta preprečuje, da bi v celoti izkoristila svoj potencial in živela polno življenje. 
 
»The best things in life are often waiting for you at the exit ramp of your comfort zone.« (Karen Salmansohn)

Zasebno ima več hobijev, posebej se navdušuje nad naravnim vinom in gastronomijo. Spremlja vinogradništvo v Franciji in se udeležuje trgatev, kjer vinogradniki prisegajo na pridelavo vina brez dodanih kemikalij, tako pri sami vzgoji rastlin kot kasneje pri pridelavi vina.
Je prava gurmanka, pri čemer daje prednost kvaliteti pred kvantiteto. Poleg tega da rada dobro je in pije, izbira preverjeno kakovostno hrano, ki je pridelana na naravi prijazen način. Uživa tudi v kuhi, saj tako lahko odkriva vedno nove in nove okuse.

Verjame v rek, da si to, kar daješ v svoje telo. Poleg kakovostne hrane je za zdravje pomemben tudi šport in pa obvezno sproščanje. "Zagovarjam, da morajo biti duh, srce in telo povezani", pravi Aja.
 
Njen življenski moto: izzivi +  šport + dobra hrana

Trenutno je zaposlena v velikem francoskem podjetju, Tehnološki platformi za turizem, kjer zaseda položaj direktorja marketinga in vodi ekipo 30 ljudi. To je delo, ki ji je pisano na kožo, čeprav se želi v prihodnosti preizkusiti kot direktor svoje firme. Spogleduje se tudi z nutricionizmom, želi si izpopolniti svoje znanje na tem področju in kdo ve, morda jo pot zanese kdaj tudi v te vode.

Vrednote, katerim sledi in jih živi, so poleg izzivov v življenju še družina, poštenost in medosebna pomoč, česar v Franciji v poslovnem svetu manjka, priznava.

Z možem Francozom ima hčerko, ki jo vzgajata v duhu svojih prepričanj. Da prisega na kvaliteto in se ne boji preizkušanja novih stvari. Že sedaj je prava gurmanka in z njima spoznava nove okuse. Zanjo sta izbrala kvaliteten, zaseben, angleško govoreči vrtec, tako da tekoče že govori 3 jezike. Kar zasluži posebno pohvalo je to, da v hčerki ohranja svoje slovenske korenine, saj z njo govori in bere pravljice v slovenskem jeziku, ter tako omogoča tudi povezanost s sorodniki v Sloveniji, ko se vračajo na počitnice. "Slovenija mi predstavlja odklop in umiritev, saj je tako mirnejša od Francije," pravi.

Čas zase si vzame ob nedeljah popoldan, čemur sama pravi " moj mali nedeljski ritual", ko hčerka in mož počivata. Takrat vzame slušalke in telefon, ter gre na dolg sprehod po Parizu. Včasih si vzame kavo, posluša glasbo ali opravi daljši telefonski pogovor.
Deli:
Izdelava: MMstudio
zapri Na spletnih straneh Alphanatur.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.